Gentle Touch of Time

18.11. – 7.12.2023
Maalauksia ja taidekeramiikkaa.

NÄYTTELYN TAITEILIJAT JA ESILLÄ OLEVIA TEOKSIA

Carina Chela

Olen ehtinyt asumaan monien erilaisten kulttuurien keskellä. Tämä on mahdollistanut minulle luontaisen yhteyden monimuotoisuuteen ja erilaisuuteen, mikä rakentaa pohjan työlleni taiteilijana. Käsittelen rajat ylittäviä teemoja abstraktioina luonnon, etenkin jatkuvasti muuttuvan veden ollessa suurin inspiraation lähteeni.

Abyss

Laura H.

Maalaukseni ovat abstrakteja tai puoliabstrakteja intuitiivisia sielunmaisemia. Luonto on usein läsnä väripaletiltaan rauhallisissa, mutta voimakkaan kontrastisissa töissäni.

Gentle Touch

2023, akryyli kankaalle, 92 x 73 cm, hinta 1120 euroa

Follow the golden string of Light

2023, akryyli kankaalle, 89 x 116 cm, hinta 1260 euroa

Teija Kosenius

Käytän värejä rohkeasti, mutta pyrin pitäytymään hillityssä paletissa. Aiheissani toistuvat lapset, interiöörit ja vanhat talot. Tunnelma ja valon väri kiehtovat minua erityisesti. Vanha aika säilyy vanhan talon huoneissa, vaikka huonekalut ympärillä vaihtuisivatkin. Valo on aina sama. Interiöörimaalauksissani tekniikkana on akryyli.

Kuten isoäitinikin

2023, akryyli kankaalle, 92 x 73 cm, hinta 1140 euroa

Tanssi on alkanut

2023, akryyli kankaalle, 92 x 73 cm, hinta 1220 euroa

Tarja Pajuniemi

Jäätyäni eläkkeelle sain mahdollisuuden keskittyä kuvataiteeseen, jota oikeastaan olen aina halunnut tehdä. Aikaisemmin maalasin öljyväreillä, nykyään myös akryyleillä ja viime aikoina olen kiinnostunut sekatekniikasta. Useimmiten inspiraation lähteenäni on luonto, jota kuvaan abstraktilla twistillä, ja vahvat värit, jotka nousevat töissäni tärkeään roolin.

Yössä yksin

Anni Peltola

Työskentelen tällä hetkellä erityisesti sekatekniikan ja kerroksellisten maalausten parissa. Teoksissani käsittelen mm. naiseutta, äitiyttä, elinvoimaista luovuutta ja oman itsensä etsimistä. Olen aiemmalta ammatiltani toimintaterapeutti ja taiteessakin minua kiehtoo erityisesti prosessit ja käsillä tekemisen terapeuttinen voima. Yritykseni Mimii Creativen taidekursseilla näkökulma on oman luovuuden löytämisessä erilaisten visuaalisten menetelmien, kuten taidepäiväkirjan avulla.

Silmissäni tähtien pilkettä

Pauliina Purmonen

Maalauksissani yhdistelen abstraktia taidetta ja realismin elementtejä, luoden monikerroksisia teoksia. Rakastan leikitellä väreillä ja eri tekniikoilla, antaen fiiliksen johdattaa maalausprosessiani. Toiveenani on, että teokseni tuovat iloa ja inspiraatiota niitä katsoville. Haluan, että katsoja voi omalla mielikuvituksellaan ja tulkinnallaan antaa teokselle oman merkityksensä ja kenties luoda oman tarinansa sen ympärille.

Tiptoe

Susanna Seriola-Vesa

Maalaan akryylimaaleilla moniulotteista ja voimakasrakenteista pintaa, jossa useat värikerrokset muodostavat pohjan sävyt lukuisine vivahteineen. Tämän jälkeen alan työstämään varsinaista kuva-aihetta, jolloin kerroksia tulee lisää ja teoksen lopullinen värimaailma sekä tunnistettava kädenjälkeni muotoutuu.

Radiant

2022, akryyli kankaalle, 100 x 100 cm, hinta 1440 euroa

Obsession

2014, akryyli kankaalle, 100 x 130 cm, hinta 1860 euroa

Saara-Maria Sipponen

Teosteni lähtökohtana ovat usein muoto, toisto ja sattuma. Korostan käyttämieni materiaalien luontaisia ominaisuuksia ja pyrin etenemään menetelmän ehdoilla, prosessinomaisesti ja pohtien. Tematiikka, joita työssäni käsittelen, liittyy usein ihmisen alitajuntaan, muistoihin, muistamiseen ja irti päästämiseen. Luonnossa ilmenevät fraktaalit, sattumanvaraisuus ja järjestynyt kaoottisuus määrittävät objektien visuaalisuutta.

Saari 1