Voimavarana herkkyys

13.3. – 1.4.2021
Näyttely koostuu maalauksista, digi-grafiikasta ja veistoksista.
Voimavarana Herkkyys Fogga

NÄYTTELYN TAITEILIJAT JA ESILLÄ OLEVIA TEOKSIA

Ira Grünfelder

Valmistan savesta taide- ja käyttöesineitä enimmäkseen käsin muotoillen. Veistoksissa minulle tärkeintä on elävyys, kauneus ja symmetria. Muotokieleni on esittävä. Pidän kokeellisesta värien käytöstä värittämällä veistokset lasitteiden lisäksi akryyliväreillä, kultalehdillä tms. Värit ja leikkimielisyys ovat minulle tärkeitä. Haluan tuoda tämän esille naivistisella tavalla. Tavoitteeni on, että taiteeni tuo katsojalle hymyn huulille.

Niityllä perhosten kera

2020, keramiikka, käsinrakennus ja levytekniikka, 17 x 25 cm, hinta 400 euroa

Maria Kajanki

Teosteni maailma on introvertti ja hiljainen. Arvostan ja vaalin kaikkea, mikä on piilossa meluisan maailman pinnan alla; Jokaisen oman elämän tarinaa, hyvyyttä ja kauneutta, aarteita ja salaisuuksia ihmisen sisällä. Toivottavasti teokseni koskettavan Sinua.

Nuppuja

2020, akryylimuste, öljy pellavalle, 89 x 143 cm, hinta 1500 euroa

Marjut Korhonen

Taidekuvaukseni alkoi makrokuvauksesta v. 2008. Nykyisin kuvaukseni keskittyvät rakennettuun kuvaan(valokuvakollaasi) ja digitaaliseen grafiikkaan. Ne syntyvät mielikuvia luovan prosessin tuloksena. Aiheita on käsitelty vahvasti oman näkemykseni ja kokemukseni kautta ilman rajoitteita, taiteellisella vapaudella. Työt sisältävät naivistisia ja surrealistisia piirteitä. Humoristinen ote on tärkeä minulle.

Ylhäällä

2021, digitaalinen grafiikka, 1/30, 25 x 20 cm, hinta 90 euroa

Sikurinkukat

2019, digitaalinen grafiikka, 2/30, 40 x 30 cm, hinta 190 euroa

Varpu Kuusela

Elämäni on ollut näkemäni kartoittamista kuvina, värikynät aarteinani lapsuudesta asti. Sitten 50 v ahkeraa tv-ohjaajan työtä sekä luennointia sommittelun antoisasta maailmasta. Nyt eläkeläisenä uuden genren haltuunotto – työhuoneessa syntyy velhojen ja luontoasukkien kuvia akryylivärein.

Mieliala

2020, arkyyli kankaalle, 70 x 60 cm, hinta 720 euroa

Virvatuli

2021, akryyli paperille, 70 x 52 cm, hinta 580 euroa

Jaana Laurila

Tieni taiteilijan uralle on ollut erittäin haastava ja pitkä. Nuorempana minulla ei ollut riittävästi uskoa eikä rohkeutta lähteä opiskelemaan keramiikkaa/kuvanveistoa. Nyt keski-ikäisenä monien työelämän turhautumisten jälkeen ei ole jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin vihdoinkin kuunnella sydämen ääntä ja alkaa toteuttaa sitä lahjaa, jonka olen saanut kaikista peloista ja epävarmuuk- sista huolimatta.

Äidin Rakkaus 1

2020, käsinrakennettu kivitavarasavi, transparentti lasite, oksidit, kork. 15 cm, hinta 500 euroa

Luiza Lehtinen

Olen kiinnostunut tunteista ja alitajuntamme kerroksista. Minulle taide on aina ollut ensisijaisesti tapa luoda yhteys sisäiseen mieleeni ja alitajuntaani, ja sitä kautta koko maailmaan. Jokainen teoksistani sisältää muistoja, tunteita, haaveita ja pelkoja, joita kohtaan. Minulle on tärkeää, että taiteen kautta voin tehdä edes pienen vaikutuksen ihmisiin ja maailmaan—oli se sitten vaikka vain pieni hymynhäivähdys tai muisto, ohikiitävä ajatus. Pienillä askelilla teemme merkittäviä matkoja.

Päättymätön tie

2021, sekatekniikka kankaalle, 60 x 80 cm, hinta 880 euroa

Follow Your Heart, It Knows the Path

2021, sekatekniikka kankaalle, 60 x 80 cm, hinta 880 euroa

Taija Mäntylä

Syksyllä 2020 luovuuteni alkoi pursuilla ja minulle tuli valtava intohimo maalata. Väylä sisimpääni on auki ja kehottaa minua kokeilemaan erilaisia juttuja ja sitä kautta etsimään sitä omaani. Uskon, että polkuni on omanlainen ja päämäärä muovautuu matkani mukaan. Joka tapauksessa kaikkein tärkeintä on omien taitojen käyttäminen ja omassa itsessään kehittyminen.

Ilo

2021, akryyli kankaalle, 50 x 61 cm, hinta 560 euroa

Katja Närhi

Maaseudulla asuvana kasvit, eläimet, maaperä ja puut ovat minulle loputon luovuuden lähde. Myös ihmiset ja rakkaat koirani inspiroivat minua. Maalauksissani on tärkeää, että minulla on suhde maalattavaan kohteeseen. Oli se sitten pihalta poimittu lehti tai henkilö. Kuvataide- opinnoissani erikoistuin ns. vanhojen mestareiden tekniikkaan, ja käytänkin sitä usein maalauksissani. Rakastan värejä ja niiden luonnetta, ja tämä ilmeneekin maalauksissani.

Ajatus

2020, sekatekniikka kankaalle, 80 x 80 cm, hinta 940 euroa

Saara Paulasalo

Olen parkanolaislähtöinen taiteilija (s. 1995) Kirkkonummelta. Maalaan akryyliväreillä abstraktia ja figuratiivista taidetta inspiroituen luonnosta, kokemuksistani sekä ihmisistä ympärilläni. Taiteen tekeminen on minulle terapeuttista toimintaa ja keino kuvata tunteitani. Katsojalle taiteeni toivon antavan voimaa, uusia näkökulmia ja oivalluksia sekä iloa.

Suopursut

2021, akryyli ja tekstuuripasta puuvillalle, 100 x 100 cm, hinta 1150 e

Anne Pernaa

Taiteessa tavoitteenani on jatkuva kehitys, mikä on johtanut erittäin monipuoliseen tekniseen osaamiseen. Inspiraationi löydän ympäröivistä väreistä ja luonnosta. Pyrin luomaan teoksissani täydellisen harmonian, jonka hallittu rikkominen tuo mielettömän onnistumisen tunteen. Teen sekä esittävää, että abstraktia taidetta pääasiassa suurille kankaille.

Presence

2021, öljy kankaalle, 90 x 60 cm, hinta 880 euroa

Symphony

2021, öljy kankaalle, 100 x 100 cm, hinta 1240 euroa

Pia Rydman

Olen katajanokkalainen kuvataiteilija. Rakastan kauneutta, koska rakkaus itsessään on kauneutta. Työskentelen akryyli- ja öljyväreillä vangiten kanvakselle katoavan hetken, tunteen tai tunnelman ja antaen sille visuaalisen muodon. Taiteeni on välillä abstraktia, välillä figuratiivistä, kuitenkin aina pyrkien voimistamaan ja nostattamaan kokijaansa. Etsin aina korkeampaa yhteyttä johonkin joka ylittää tämän kokemuksen, jota kutsumme ihmisen eloksi.

Satumetsä

2021, öljy pellavalle, 90 x 90 cm, hinta 1050 euroa